Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

nov 12, 2013 | Teckningar | 7 Kommentarer

Jag har tecknat Monjofesino, som så många gånger förr. Hon var Hjärter Dam på Halloween, vilken ypperlig maskeraddräkt! Jag blev inspirerad och gjorde det här spelkortet.

hjärterdam

7 Kommentarer

  1. Oj va snyggt! Du har så mycket roliga idéer, det riktigt sprutar kreativitet kring dig 😉

  2. Du borde göra en hel kortlek (ja vilken bra idé)

  3. Ja, gör en kortlek! Jag köper om den inte blir för dyr.

  4. Åh såå cool! Älskar den 😀 En kortlek som du designat vore något 😉

  5. Jag röstar också för kortlek! Hur fin!?

  6. Helt klart en succé med en egen designad kortlek. Du som drottning, mannen som kung och den lille/lilla som knekt!

  7. Snälla Anna designa en egen kortlek, skulle inte det vara en fest? Roliga gummor och gubbar på varje kort.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...