Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

dec 11, 2013 | Teckningar | 5 Kommentarer

Vill tipsa er om att en av mina bilder är med i en auktion just nu, så gå in där och kika om ni är sugen på en Ileby-tavla som dessutom stödjer en himla bra sak!
Här hittar du bilden!

Idag var jag helt enkelt tvungen att få teckna något bara för att det är roligt! Det blev ett clownporträtt på Emily.

clown

Jag har tecknat många clowner i mina dagar, tycker liksom att porträtt blir ännu finare när de får något sorgset över sig som det ofta blir med clowner.
Här är några äldre clowner i arkivet:

clownjohanna clownjosefin elsa1 skanna0005 b2 förlaga1

5 Kommentarer

  1. Vad du är duktig på att rita Anna.
    Lite annorlunda men härliga, färgstarka bilder.

  2. Fantastiskt! Så vackra porträtt <3

  3. Ohhh! Den är helt fantastisk! Jag vill köpa den! Emilyclownen alltså. Maila mig om den är till salu så cashar jag över!

  4. Hej! Du har inga funderingar på att teckna en bild och låta Musikhjälpen auktionera ut den? 🙂

    • Gjorde det förra året, så hoppar över det i år!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...