Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

okt 19, 2008 | Teckningar | 9 Kommentarer


Finaste.

9 Kommentarer

 1. Strösselskägg is the shit.

 2. skitsnyggt

 3. Snygging.

 4. hottie!
  är det Big?

 5. du är så där otroligt duktig så man nästan bli arg. jag sitter här och bara gapar.shit vad du är grym!

 6. hej anna målar du på beställning ? vad kostar det ?

 7. japp, precis den minen. SUCK! 🙂
  jo jag förstår hur du menar med doften, jag håller med! men detta ljus luktade faktiskt godare än vanligt! brukar vara skeptisk till doftljus.. men som sagt, detta funkar (för mig iaf..haha)
  men jag antar att när vi väl tänder det kommer jag också vilja slänga ut det.
  fin pojke du hittat!
  ja, bli rik och kom hit. 😉

 8. Du är helt otrolig Anna! Du är så bra att det gör ont i min avundsjuka kropp 🙂 Man kan inget annat än att buga, bocka och tacka för att du delar med dig av din talang. Du är godis

 9. Grymt jobbat med skägget!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...