Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

dec 17, 2013 | Teckningar | 2 Kommentarer

Min kompis Erika och jag har gjort en deal, hon ska fota mig nu när jag är gravid och i utbyte får hon ett porträtt!
Jag har fotat massvis med gånger med henne förut och blir alltid så himla nöjd och tänkte att det hade varit roligt att ha några bilder med den här gigantiska magen också.
Vill inte ha det traditionella, dvs ett hjärta med händerna på magen utan något annat, vad det blir har vi inte riktigt klurat ut än men det märker vi!
Såhär blev iallafall porträttet!

erika

 

Jag har förinställt en massa inlägg nu tills jag åker hem till Karlstad så jag vet att bloggen uppdateras även om jag ligger i soffan och dricker glögg och vilar mig.
Nu är det alltså för sent för att göra julklappsbeställningar och jag hoppas att jag inte missat någon, har du inte hört något så hör av dig snarast så ska jag försöka lösa det!

2 Kommentarer

  1. Får vi se bilderna på magen sen? 🙂
    Vill jättegärna se något annat än ”hjärt-magar” 😛

  2. Fan vad snygg jag är! Som alltid blir jag liiiite snyggare och lite bättre i Ileby tappning!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...