Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

dec 25, 2013 | Allmänt | 3 Kommentarer

hund

Den här bilden tecknade jag innan jag flyttade ut från kontoret. Brukar sällan teckna egna bilder i A3 men kunde bara inte låta bli.
Den här bilden har legat på mitt skrivbord hur länge som helst och bara väntat på att få bli tecknad.
Jag håller även på med den som oljemålning hemma men jag har aldrig tid att måla längre så nu gjorde jag en ”snabbversion” med pennorna istället.
Blev väldigt nöjd med resultatet!
Kanske borde teckna lite mer eget i det här lite större formatet?

Nu är det dagen efter julafton och jag borde antagligen skriva om hur min jul var men eftersom detta är ett förinställt inlägg så vet jag faktiskt inte hur min jul blev än.
Vi ska dessutom fira vår ”riktiga” jul imorgon eftersom då kommer min storebror, Matilda och Majken och Emil kommer ikväll. Julen går ju ut på att vara med sin familj, sen om det råkar vara den 24:de eller inte är ju inte så jäkla noga!

 

3 Kommentarer

  1. Snart kommer vi!! Är i Karlskoga nu!

  2. Tänkte fråga en liten sak. scannar du in dina målningar? jag har precis börjat måla med promarkers nu och har tidigare bara målat i illustrator, men mina blir riktigt kassa när jag scannar in dom, färgerna blir riktigt urtvättade. Skulle vara tacksam för svar! 🙂
    hoppas förresten du skulle vilja göra en frågeinlägg någon gång, är 19 år och har börjat experimentera mer inom olika rittekniker och olika medel, haha så jag har så mycket att fråga

  3. Gillart!!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...