Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

feb 5, 2014 | Huset, Tankar och Vardag, Teckningar | 1 kommentar

Nu var det evigheter sedan jag la upp dagens porträtt, så nu är det verkligen hög tid för det!
Här kommer ett porträtt jag gjort på helt fenomenala Anna Neah!
Tanken är att utveckla denna bild ännu mera sen, men än så länge ser den ut såhär:

Annaneah

Idag har jag pratat med Svenska tecknare om hur jag ska tänka krig ersättning för inte mindre än två nya uppdrag jag fått. Så himla bra att ha någon att fråga som vet vad det handlar om!
Det är ju en djungel det där med prissättning och inte alltid så enkelt.
När det kommer till privatpersoner har jag ett fast pris som jag håller mig till men när det är företag och användarrätt och allt vad det är, då blir det genast lite trixigt men nu hoppas jag att jag är på banan iallafall.

Kul förresten att ni gillade vår inredning! Det går sannerligen framåt i huset och i helgen går det sista flyttlasset och sen BOR vi faktiskt här! Det känns så himla bra, familjen Ileby med eget hus! Vuxenpoängen bara rasar in.
En annan sak som gett mig vuxenpoäng är att jag börjat pensionsspara. Hög tid kan man tycka när man närmar sig trettiostrecket med stormsteg. Men nu är jag iallafall igång, även om pensionen känns en smula avlägsen just nu.

1 kommentar

  1. Så hur mycket ska man ta då tycker du på en höft?
    Du är jätteduktig. Tycker den ser bra ut som den är

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...