Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

mar 2, 2014 | Teckningar | 4 Kommentarer

Det här med att teckna när Knut sover är svårare än jag trodde. Inte för att han inte sover, för det gör han större delen av tiden, men att resa sig från soffan och faktiskt sätta mig och teckna. Det är den svåra biten.

Dock gjorde jag den här bilden härom dagen, jag kallar den ”kvinna faller handlöst”.

ileby

4 Kommentarer

  1. Lyssna på vad du behöver och vill. Allt har sin tid och det är viktigt att låta det vara så. Mår du bra av att rita, gör det. Känner du inte för det på 2 månader, då är det OK, vad du än har tänkt eller sagt innan.så är viktigt att ta hand om sig själv och låta sig själv följa med 🙂

  2. Underbart annorlunda bild! Tycker du fångar rörelser i kläder så snyggt.

  3. Blir fnissig av den här. Kul och fin bild!

  4. Jag tänker på Mad Men när jag ser den!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...