Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

apr 2, 2014 | Teckningar | 3 Kommentarer

Jag lovade ju er ett porträtt för ett tag sen. Det var så roligt att få teckna bara för att det är roligt, det var längesen jag hann med det.
Jag har en mapp på datorn med inspirationsbilder, där sparar jag instagrambilder, foton från datorn och allt möjligt. Sen när man får lite tid över så öppnar man mappen och kan välja och vraka bland fina inspirationsbilder.
För ett tag sen sparade jag ner en bild på Bonjour vintage-Madeleine där hon tog en selfie i spegeln. Tyckte bilden och Madeleine va himla fin så den använde jag till dagens porträtt fast mobilen bytte jag ut mot en stor glass!
Såhär blev resutatet:

skanna0008

3 Kommentarer

  1. Hej! Roligt att porträttet även liknar Knut =D

  2. Du är ju så begåvad att det inte finns ord! Älskar verkligen dina illustrationer.

  3. Blir alltid så glad och inspirerad efter ett besök på din blogg! Underbara porträtt! Ville bara säga det! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...