Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

apr 24, 2014 | Teckningar | 4 Kommentarer

Det var en mindre evighet sen jag tecknade något bara för att det är roligt och när jag försökt göra det har det inte blivit bra. Jag liksom tappade greppet om hur man gör.
Men idag gav jag mig fan på det och dessutom testade jag något nytt, nämligen att teckna utan svarta konturer.
Då blev det såhär, som vanligt när inspirationen tryter så använde jag mig av Emily. Bästa!

emilyutankontur

4 Kommentarer

  1. Superfin teknik! Och så klart superfin teckning på Emily också.

  2. Åh jättefint! Har visst saknat dagens porträtt mer än jag trodde!

  3. Helt fantastiskt! Tack för att du delar med dig 🙂

  4. Alltid kul att testa något nytt, och bra blev det med! Hoppas på fler. 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...