Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

maj 15, 2014 | Teckningar | 4 Kommentarer

Idag har jag tecknat på en ny serie prints, retroflickor! Vad tror ni om det?
Först ut är alltid lika tjusiga Emma Sundh, en av mina absoluta favoriter!
Nu ska jag leta rätt på nästa ”offer” och teckna vidare….

skanna0002

4 Kommentarer

  1. Wow!! Blir bara mer och mer fascinerad för varje gång jag tittar in på din blogg, du är ju helt fantastiskt duktig på att teckna! Ser fram emot när du släpper de prints du jobbar med 🙂

  2. Å! Önskar att jag hade en blogg och kunde ta inspirerande bilder så att JAG kunde bli ditt nästa ”offer” =D

  3. Wow! Underbart! Det låter som en fantastisk idé 😀

  4. Bästa bloggen! Önskar verkligen jag kunde teckna som det du gör! Låter banalt men det är verkligen ärligt menat! Duktiga du!! Önskar dej allt gott!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...