Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

okt 22, 2008 | Teckningar | 7 Kommentarer


Dagens Porträtt tillägnas Fade

7 Kommentarer

 1. Brukar sällan läsa bloggar, men fastnade på din! Fantastiskt duktig du är! Älskar att måla och teckna jag med, speciellt ansikten och kroppar. Därför extra kul att kika in hos dig. Inspirerande!
  Det var alles!
  Ulrika

 2. your very inspirational! i like to reflect your pieces in mine just a little 🙂
  sarainks.blogspot.com

 3. Och Fejdan är fortarande en av de vackraste på den här sidan nordpolen och dina bilder är fortfarande skitsnygga! 🙂

 4. Men jag dör. Du är fantastisk. Och Fiction får mig att rodna mest hela tiden. 😉

 5. Gillar dina personliga porträtt!

 6. Men så jävla grym är du! :] Puss

 7. OJ! Vad du är duktig! Tar du emot beställningar, så att man kan få köpa ett verk? =)

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...