Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

sep 5, 2014 | Teckningar | 4 Kommentarer

Idag är jag inne i ett bra flow så jag har hunnit med två beställningar OCH hunnit teckna en bild bara för att det är roligt också!
Jag har tecknat min musa underbara Clara, hon är nog den jag tecknat alla flest gånger genom åren.
Hon är så rolig för att hon ständigt förändrar sitt utseende så det blir aldrig enformigt att teckna henne.

Clara

4 Kommentarer

  1. JÄDRAR! Vilket starkt porträtt!! Verkligen otroligt! (såg originalbilden)

  2. Sjukt snyggt. Din bästa hittills tror jag.

  3. Så himla fint, är nog den bästa jag sett dig göra! Gillar att du ritar utan konturlinjer!

  4. Jättejättefin Anna! Hoppas ryggen snart blir bättre och att du orkar kämpa på med rehab och styrka. 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...