Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

sep 25, 2014 | Teckningar | 4 Kommentarer

Torsdag och jobbdag igen, jippie!
De senaste torsdagarna och fredagarna har det alltid varit något annat så jag inte hunnit jobba men nu är det bara teckna som gäller i två dagar. Åh, älskar´t!

Det här är mitt senaste porträtt som jag gjort på Camia (har ni inte sett hennes instagram Camiapia MÅSTE ni göra det, hon är en av mina absoluta favoriter)
Hon var den första jag lärde känna när jag flyttade till Värnamo. Vi möttes när vi drack champagne på ett hotelltak, bara en sån sak.
Sen flyttade hon till Göteborg och vi gjorde ett byte, en av hennes fantastiska teckningar mot ett av mina porträtt. Bilden jag fick av henne hänger i Knuts rum. Nämligen den här, som heter ”handarbete”.

camia2

Jag gjorde ett porträtt på henne men nu när jag tittade på det så kände jag att nej, bättre kan jag och så gjorde jag det här nya.
Där ser man vad ett års tecknande kan göra med tekniken.
Vi jämför, det här är den första jag gjorde för ett år sedan:

camiaOch det här är den nya som jag gjorde igår:

camia

Nu ska jag återgå till dagens schema, nämligen teckna beställningar, posta teckningar, teckna lite eget och sen gå till Vestis och måla naglarna och dricka öl.
Bra schema.

4 Kommentarer

  1. Skitsnyggt! Du har verkligen utvecklat din teknik, men första är också fin 🙂

  2. Alltså ÖGONEN på den sista!! 🙂

  3. Helt fantastiskt!

    Tycker ju du var sjukt duktig för flera år sedan också men den sista bilden var helt magisk! Kul att se utveckling så konkret!

  4. Den sista är såå mycket mer verklighetstrogen. Propertionerna är näst intil så perfekt det kan bli och du har fångat hennes personlighet mer. Så snyggt gjort!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...