Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

okt 16, 2014 | Teckningar | 7 Kommentarer

Det här är egentligen inte dagens porträtt, för jag gjorde den förra veckan. Men det är ju inte så noga.
Min svägerska Matilda tar så himla fina foton och för ett tag sen tog hon ett alldeles extra fint på Majken, min lilla brorsdotter.
Min teckningsnerv satte igång på full fräs när jag såg bilden så jag var liksom bara TVUNGEN att göra en teckning av den.
Jag tecknar sällan bilder med ”ett helt motiv” det vill säga med bakgrund och hela faderullan, men det var faktiskt riktigt roligt. Fast väldigt många löv förstås.
Såhär såg den ut innan färg, tyckte nästan den var finare utan färg först, men nu har jag vant mig och gillar nog den md färg bäst:

majkenskiss

Sen la jag till färgen och då blev det såhär:

IMG_5336

Såklart ska Majken få den, hoppas hon blir glad!

7 Kommentarer

  1. Jättefin! Du borde ge henne den ofärgad så kan hon måla den själv! Till och med jag blev sugen på att färglägga alla löv i den första varianten. 🙂

  2. HON BLIR GLAD! (Hennes mamma också).
    😉

  3. otroligt vackra Bilder! titta gärna in på min blogg för baktips 🙂

  4. Den utan färg ser ut som om den kom från pippilångstrump. Jättefint 🙂

  5. Den är verkligen superfin, Anna! Som Ilon Wikland fast ändå helt egen, Ilebyig 🙂

  6. Den här var ju helt fantastisk! Vad spännande att se dig måla helhetsbilder! Härlig känsla i bilden också, en nyfikenhet. ^^

  7. Fantastisk!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...