Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

jan 31, 2015 | Allmänt | 8 Kommentarer

För ett tag sen fick jag så himla rolig beställning från Stina, att teckna en skrattande Jesus!
Hennes dotter hade frågat varför Jesus alltid var allvarlig och när man letar efter bilder på Jesus så finns det nästan inga skrattande bilder.
Så, jag fick alltså det här ytterst roliga uppdraget!
Det bästa är ju att jag har fria händer eftersom man inte har något facit eller någon förlaga, så jag körde på helt enkelt och jag tycker faktiskt att det blev himla bra.

Minns en gång när jag gick i lågstadiet och vi hade religion på schemat och skulle teckna Gud.
Jag gjorde en liten skäggig gubbe på ett moln, sådär som man tänker att han ser ut på ett ungefär.
Då kom min fröken och sa att Gud inte ser ut.
Så jävla dumt rent ut sagt.
Det vet väl inte hon?
Så nu är jag övertygad om att han ser ut precis just så.
Så sen när fröken träffar honom på andra sidan så ser hon att jag hade rätt.
Moahahaha!

jesus

8 Kommentarer

  1. Vilket roligt uppdrag! Och jättefin blev den. Jag är inte troende, men gillar Jesus ändå. Han hade mycket bra och fint att säga, och jag tänker mig honom som rätt glad, så blir jätteglad av att se den här bilden 😀

  2. Vilken underbar bild! Jag tror och vad glad denna bild gjorde mig!!! 🙂

  3. Härligt glad snyggingjesus du fick till där! 🙂

  4. Liknar James Franco

  5. Vad fin! Och vilken rolig beställning. Jag tycker din Jesus liknar Sean Banan! Apropå glorian, så hade min femårige son en fundering: ”Hmm.. Är det för att Gud skapat solen som den följer efter honom överallt?”

  6. Men, vad fin!! Är ateist men den var verkligen underbar 🙂

  7. Vilken otroligt fin bild! Massor med glädje och kärlek!

  8. Vilken skön bild!
    I mina ögon drar det åt Anders Timell, vilket är en rätt skön tanke…vem är jag att säga att han inte skulle kunna vara Jesus!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...