Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

feb 6, 2015 | Teckningar | 2 Kommentarer

Som sagt så har jag köpt nya pennor. Färgpennor den här gången.
De kom i tisdags och har legat hemma på köksbordet och riktigt skrikigt ”ANVÄND MIG”!
Igår fick jag äntligen ta upp dom ur asken, åh känslan med nya pennor alltså, så himla oslagbar!

Det här blev resultatet, svintuffa Ebba (babe_ebba på instagram) har velat teckna henne länge men igår fick jag äntligen tummen ur!

ebba

2 Kommentarer

  1. Åh jag blir så inspirerad varje gång jag är här och ser mig omkring. Jag får idéer till bildlektioner med mina elever, och jag blir dödligt sugen på att fortsätta med egna projekt. Nya vinklar, nya tankar, ”kanske kan man göra sådär, eller nästan sådär fast med…” Ja, nu har jag varit en tyst observatör på din blogg ett tag så nu var det dags att komma ut ur garderoben och ge dig cred för ditt jobb. Heja!

  2. omgggg! så himla fint.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...