Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

okt 27, 2008 | Teckningar | 4 Kommentarer


Fina Evelina . Som vanligt. Men hela hon är inspirerande!

4 Kommentarer

  1. Gud va du är duktig! Dina bilder kan man sitta och titta på i timmar. du skulle inte vilja rita av mig ? ^^

  2. Jag gillar denna bilden skarpt! Man blir sugen att sätta sig och rita själv 🙂 Kram

  3. du är så otroligt duktig! gillar den här bilden skarpt. 🙂

  4. hon såg bekant ut och när jag klickade på länken till bloggen kände jag igen henne direkt. visste inte att hon hade en blogg. så duktig du är. väldigt verklighetstroget.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...