Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

jun 4, 2015 | Teckningar | 1 kommentar

Nu är vinnaren i min instagramtävling avgjord.
Det var himla svårt att välja då jag lätt hade kunnat teckna hundra stycken av bidragen!
Men jag fastnade för den här bilden, kände igen mig från min egen barndom på nått sätt, där dörrposten var full av mätstreck.

Det roliga när man tecknar är att jag har fria händer att ändra som jag vill. Köket på orginalbilden var vitt med plastmatta, men nu gjorde jag luckorna gula (och ändrade handtagen, så mycket billigare att renovera på pappret än i verkligheten) och la in rutigt golv. Tadaaa, genast blev det lite mer ombonat och hemtrevligt.
Idag hamnar den här bilden på lådan och åker iväg till sin nya ägare, hoppas hon ska gilla den lika mycket som jag!

farmors kök

1 kommentar

  1. Det är ju Ulla! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...