Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

sep 2, 2015 | Teckningar | 1 kommentar

Jag har nämnt vid ett tidigare tillfälle att jag och Cecilia Forss har ett hemligt projekt ihop.
Det har legat på is en stund men är nu igång igen och det känns himla spännande och jag längtar tills jag får berätta vad det handlar om för er!
Men under tiden så kan vi kolla på det senaste porträttet jag gjort, nämligen just på Cissi!
Det här var ett av de roligaste porträtten jag gjort. Tycker nästan att det syns.

cissi

1 kommentar

  1. Fullkomligt älskar den här teckningen!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...