Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

sep 9, 2015 | Kläder, Teckningar | 1 kommentar

Det här porträttet, på min bästa kompis Rebecca, började jag på en gång i vintras. Tanken var att det skulle se ut som en modern Mona Lisa.
Men halvvägs så tröttnade jag och sen dess har den blivit liggande.
Tills igår när jag hittade den och började teckna på den igen, jag struntade i den svarta tröjan (om nu Mona Lisa hade funnits idag, hade hon säkert varit en marimekkotjej)
Alltså det var så himla roligt att teckna tröjan! Nu vill jag bara teckna mönstrade kläder. Nästan som terapi att bara sitta och fylla i mönster.
Så tack Rebecca för att du modellat så bra och tack Marimekko för er ypperliga mönsterdesign!

marimekko2

1 kommentar

  1. WOW! Det finaste jag sett!!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...