Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

okt 14, 2015 | Teckningar | 4 Kommentarer

sandra
Det var längesen jag tecknade ett bloggporträtt. Det är ju ändå grundpelaren i hela den här bloggen.
Det var så det började och då och då måste jag påminna mig om hur mycket ja gillar att teckna dessa personer.
Den här gången var det dags för ett nytt porträtt på Sandra.
Hon har förekommit i denna blogg otaliga gånger, men så är det ju med personer man gillar.
Här är en hög med gamla porträtt jag gjort på henne:

sandraliten sandrarund gadd hatt_0001 puss sandra (2) (521x640) sandra sandra_0001 sandra2 (2) sandra2 skanna0004 vin

4 Kommentarer

  1. Åh, gud vad jag önskar att jag var en sån bildinspiration för dig å blev så snyggt avtecknad! Kanske får börja blogga…..

    • Nu jobbar ju faktiskt Anna med just sånt, så det är väl bara att lägga en beställning. Eller flera. ????

  2. Vilka jättefina illustrationer! Är de alla målade med PRO markers?

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...