Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

jul 21, 2008 | Teckningar | 13 Kommentarer


Det här är Josefina. Vi bodde ihop på konstskolan. Hon har världens finaste mun.

13 Kommentarer

 1. Åh, vad likt!
  och himla fint!
  jag går i hennes klass nu 🙂

 2. gud, du är så duktig! hur länge tar det för dig att göra ett sånt porträtt? kram!

 3. ååååh, jag blir så imponerad! att det finns människor som har sån talang. you go girl!

 4. sjuuukt snyggt!

 5. Nu har jag andäktigt tittat igenom alla dina upplagda alster. Mäkta imponerad! Om valet låg mellan detta och Cheap Monday, som du själv skrev någonstans i början, vore inte valet svårt 🙂

 6. Therese – Tack du får hälsa henne då!

  Linn – Tack! Det tar cirka en timme, beroende på hur kul jag har haha

  Switchbitch – Haha tack! Jag hoppades att folk skulle tycka det valet va lätt, men jeans är ju kul haha

 7. Snyggt!!

 8. lustig prick den där anonyma.. hmm…? haha!
  fint som vanligt här i bloggen!
  kramkram! /svägerskan (och nej, jag har inte glömt bort min teckning till dig.:)

 9. Hej Anna! Tack för en mycket fin och inspirerande blogg 🙂
  Jag tänker önska mig Promarkerpennor i födelsedagspresent – det ser så roligt ut att använda dem! Just nu använder jag mest kolpennor och vanliga blyerts. Jag undrar om du skulle vilja tipsa om någon färg som man absolut inte klarar sig utan – vilken använder du till hudfärg t ex? Hälsningar Kajsa http://kajanfuralle.blogg.se

 10. hej!
  du är jätteduktig!
  undrar vad du använder för typ av papper när du ritar/målar med dina promarkers?
  /Maria

 11. Tja 🙂
  Kul att kika in i en blogg som också har illustrationer och foton, fina sådana!

  Kram
  /Emma

 12. Kajsa – jag använder ju aldrig bara en nyans till hudfärg utan tre fyra olika i blandningar, men min sandstone penna går åt snabbt, den gillar jag!

 13. ser ut som kate moss!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...