Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

okt 28, 2008 | Teckningar | 15 Kommentarer

En ny teckning som snabbt blev en av mina personliga favoriter!

15 Kommentarer

 1. RIKTIGT grym! Imponerande! 😀

 2. Oh, damn!! DEN gillade jag skarpt!!

 3. Du är så extreemt duktig!

 4. aaah, den gillar vi

 5. grymt,

 6. Riktigt snygg! Kul att experimentera sig fram ibland.

 7. vad andvänder du och målar med 😛 fattar du?

 8. åhhh, vad du är duktig! Super cool bild. Har du ritat av en bild eller bara hittat på? 😀

 9. Vacker. Läcker. Ja grym helt enkelt!

 10. den var helt galet snyggt.

 11. galet snyggt, du är riktigt duktig ^^

 12. åå förstår inte hur du kan rita så fint!(L) avensjuk..

 13. Whats up?

 14. var är duuuu?

 15. Väldigt snyggt och annorlunda porträtt. Jag är också konstnär, så kul att se vad andra gör 😀

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...