Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

mar 29, 2016 | Teckningar | 3 Kommentarer

Jag kan surfa runt på instagram i flera timmar bara för att ibland dyka på någon som jag bara måste spara ner i min inspirationsmapp. Elviragrahn på instagram är en av dom. Är alldeles besatt av hennes utseende, ÄLSKAR!
Har massor med bilder av henne som bara väntar på att bli tecknade. Idag fick jag lite tid över och gjorde den här bilden, där jag blandade alla mina pennor friskt.
Jag har använt polychromos, promarker, brushmarker, stabilopennor, lite posca och alltihop på ett rosa/aprikost cansonpapper.
Tycker det faktiskt blev himla fint om jag får säga det själv, och det får jag ju!

rosa

3 Kommentarer

  1. Fantastiskt fin!

  2. Fantastiskt vackert! Vilket häftigt porträtt!

  3. Wow, sååå fint!! Älskar vad pappret gör för bilden.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...