Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

apr 6, 2016 | Teckningar | 2 Kommentarer

Jag har tecknat mååååååååånga porträtt i mina dar (undra hur många egentligen, måste va över tusen stycken!) så nu försöker jag hitta något lite annorlunda att teckna. Något som blir en utmaning.
Förr tecknade jag helst snygga tjejer ur modemagasin, men nu gillar jag när det är något udda eller en lurig vinkel.
Så när Sara (som är en av mina favoritbloggare) la upp en bild på sig själv snett underifrån, åkte den direkt in i min inspirationsmapp.
Nu har jag tecknat den och det var väldigt roligt!
Någonstans där på mitten var jag nära att knyckla ihop den och slänga bort den, men jag tror jag lyckades klura ut det till slut.
Såhär blev den:

wilderness

2 Kommentarer

  1. Svåraste vinkeln någonsin enligt mig, pjhuuu,. Superfin blev den!

  2. Jättesnyggt!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...