Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

apr 14, 2016 | Hår, Teckningar | 1 kommentar

Nu när det är vår blir jag genast sugen på lite mer färg igen. Är så vansinnigt sugen på att färga håret rosa. Fast mörkt, typ ombrerosa.
En som har det finaste håret just nu är lätt Kelly Osbourne. Följer henne på instagram enbart för hårfärgen!
Det var tvungen att förevigas med ett porträtt såklart:

kellyosbourne

Såhär tänker jag mig hårfärgen ungefär.
Dock har jag världens tunnaste hår just nu efter att jag tagit ut löshåret, men det är inte så noga. Hår som hår.

hår2

1 kommentar

  1. Yeah, så snyggt med färg!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...