Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

jun 2, 2016 | Teckningar | 6 Kommentarer

När jag började måla bilder till försäljning så att säga, så var det mest tuschlaveringar. Dvs bilder gjorda med svart flytande tusch, som man spär ut med vatten för att få fram olika gråskalor.
Efter några år så tröttnade jag på den där tekniken och började använda mer färg istället.
Men då och då så målar jag en tuschlavering igen.
Det gjorde jag häromdagen, såhär blev resultatet.

svartvit

6 Kommentarer

 1. Otroligt fint!

 2. Du är grym, Anna! 🙂

 3. Hej!
  Du är grym på de du gör!
  Nu när du inte målar tuschlaveringar så ofta längre, kan du ändå känna att du utvecklas, att du har förbättrats eller bytt stil på att göra tuschlaveringar ändå? att du tecknar dem på ett annat sätt än tidigare?
  Mvh
  Sofia

  • Jag är nog lite friare nu, inte lika petig som jag var innan. Litar helt enkelt på min förmåga lite mer nu än tidigare.

 4. Vackert!

 5. Så vackert!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...