Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

jun 15, 2016 | Teckningar | 2 Kommentarer

Just nu är jag inne i ett himla bra teckningsflow. Har insett att jag verkligen har världens bästa jobb!
Som får äta lunch när och hur länge jag vill, som får strosa runt om jag känner för det och sen teckna och måla och fippla hela dagarna.
Alltså åh!
Ibland glömmer man bort hur himla fint man har det!

Nu ska jag komma ihåg att tänka på det!

Dagens porträtt är gjort i akvarell och med brushmarker för att få fram detaljerna, på Elsa Billgren såklart!

elsabillgren

2 Kommentarer

  1. Brukar inte kommentera så ofta men ville bara säga att jag verkligen gillar dina akvarellporträtt. Dom andra är också fina, men akvarellporträtten är så där extra fina <3

  2. Jätte fin målning! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...