Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

nov 9, 2008 | Teckningar | 8 KommentarerNär jag tecknade den här bilden av min favorit Evelina så kändes det som jag tecknande en modern version av en bokmärksängel. Vad tycker ni?

8 Kommentarer

  1. JAG ÄLSKAR DIG! nej inte sant, men nästan. jag älskar dina bilder för de är helt underbara. 🙂

  2. ja det har du rätt i! och hon skulle passa prima i vingar! hihi!

  3. nej vi ska ha annat med men tomtar i viss mån måste jag ha. för att få jul. 😉 pöss tokfin bild btw. pär undrar hur stora du gör dina bilder?

  4. Ja visst finns det likheter. Samma oskuldsfullhet över det om man kan säga så. Same feeling. Riktigt fin bild! Kram

  5. Åh jag älskar den! Underbar bild Anna! Den hade varit klockren på min vägg härhemma 😉 Håller med en modern bild av ängeln men jag hade velat sen lite vissna vingar bakom henne, eller kanske lite krokiga brutna vingar…Jajaja bara lite tankar! Kram på dig!

  6. Den där bilden var helt otroligt underbar, jag tror jag blev kär. Du är så duktig! keep up the good work (känns bättre att skriva det på engelska)

  7. Gah! För varje ”ny” bild jag ser blir jag bara mer och mer förälskad i ditt sätt att teckna. Den här är fantastisk!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...