Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

sep 28, 2016 | Teckningar | 2 Kommentarer

Jag har haft fullt upp med bokillustrationerna att jag inte hunnit teckna något annat så igår kände jag att jag behövde en paus.
Jag behövde teckna bara för mig somväxling så jag letade igenom min inspirationsmapp och hittade en bild på Flora.
Såhär blev teckningen:

flora2

På tal om föregående inlägg så kommer Barbro Lindgren till Värnamo snart! Alltså det borde ju typ hänga banderoller över hela stan om det här, det är ju som att få hit Astrid Lindgren för sjutton gubbar!
Jag har varit och hämtat biljetter till oss i alla fall och hoppas jag ska få mina böcker signerade.
Åh!

 

2 Kommentarer

  1. FLORA????????

  2. Så fin! När kommer de nya Mumin målningar upp? ????

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...