Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

sep 29, 2016 | Teckningar | 1 kommentar

Jag har beställt en helt ny uppsättning med promarker och brushmarker men i väntan på dom så gick jag igenom mitt materialförråd och hittade min polychromos pennor.
Det är alltså färgpennor, med mycket pigment och de är väldigt roliga att jobba med. De gör sig alldeles extra bra på färgat papper och papper med lite struktur tycker jag.

img_1958
Jag hittade som vanligt inspiration hos Cissi, hon är den snyggaste personen jag känner!
Såhär blev resultatet (bilden är tecknad på Canson-papper för illustration)

cissi
På tal om inspiration så har jag så jäkla mycket teckningar överallt! Vet inte riktigt hur jag ska få plats. Kanske dags för en utförsäljning av allt snart?

1 kommentar

  1. Jag vill köpa teckningar! Sälj! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...