Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

dec 19, 2016 | Teckningar | 4 Kommentarer

Nu är det sista rycket innan jul och jag räknar ner dagarna till torsdag då jag åker till Karlstad och min mamma.
Den här julen har varit hyffsat okej på julbeställningsfronten vilket har varit väldigt skönt. Jag har bara tagit på mig precis så mycket jag orkat med.

Igår firade vi lite julafton hemma med min faster och hennes man.
Jag fick så himla fina paket med saltvattenspray och en fotvårdsbehandling!
Knutte fick vattenfärger, kläder, en ficklampa, en ambulans (fast han säger ”allabalans”) och av oss fick han sitt Pippihus (onödigt att släpa med det till Karlstad, så han fick det redan nu)
Imorse vinkade han hejdå till det när vi skulle åka till dagis.
-Hejdå Pippihuset, vi ses när jag kommer hem!

Nu längtar jag hem till min familj och det ska bli så himla härligt att alla ska vara på samma plats i flera dagar! LÄNGT!
Något annat jag också längtar efter är att teckna bara för att jag har lust med det.
Det tror jag att jag ska göra resten av dagen, som en julklapp till mig själv!

pipa

 

4 Kommentarer

  1. Snyggt! 🙂

  2. Hej Anna! Du har tidigare tagit upp en favoritbarnboksförfattare på bloggen, men jag har glömt namnet! Vad heter hon? Min dotter blir snart två år och jag hoppas (och längtar till) att hon snart har ro att sitta ner och läsa en bok med mig utan att vända sida innan man läst klart… Tänkte börja ladda upp med bra och fina barnböcker! Har du tips? Kram från Johanna, en flitig bloggläsare som är dålig på att kommentera

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...