Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

mar 31, 2017 | Teckningar | 1 kommentar

isabella

Igår tecknade jag det här porträttet på Isabella Löwengrip och la ut på min instagram (annaritar_illustrations om ni inte redan följer mig där) och imorse fullkomligt exploderade min inkorg på mailen!
Med andra ord, Isabella hade lagt ut bilden!

Jag ska vara helt ärlig och säga att jag inte varit ett särskilt stort fan av henne genom åren men tycker verkligen hon har växt de senaste och älskar att hon är en så himla cool businesswoman ända ut i fingerspetsarna nu, det är inspirerande!
Dessutom är det bra för mig att erkänna att jag haft fel, det är nämligen inte min starkaste sida.
Så, nu erkänner jag, med att teckna ett porträtt av henne.
För jag är verkligen djupt imponerad och inspirerad av att se en ung tjej driva så framgångsrika företag och samtidigt rodda två småbarn. Lifegoals!

Jag har tecknat måååååånga personer i mina dagar, mer eller mindre kända och det är alltid en chansning om de ska lägga ut den eller inte. Såklart blir jag alltid överlycklig när de gör det och i ärlighetens namn, en smula besviken när de inte gör det. Det kostar ju ingenting men en länk kan ge så vansinnigt mycket tillbaka.
Här är några av de som länkat mig, som jag är evigt tacksam över, för det har verkligen gjort att mitt företag tagit fart ordentligt.
Utan dom hade jag aldrig kommit såhär långt, så tack!

hemmahosclaraUnderbara Clara

sandra3Sandra Beijer

elsaflätorElsa Billgren

fredrikeklund

Fredrik Eklund (den här länken var så himlastormande!)

aaronAaron från Geordie Shore.

schyffert

Henrik Schyffert (som också köpte sitt porträtt sen, stort plus i kanten på Henrik!)

cissiCissi Forss (som ringde upp mig och sen började vi hänga och blev vänner, bara en sån sak!)

cissi

1 kommentar

  1. SÅ kul Anna! Du är verkligen grym!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...