Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

maj 8, 2017 | Teckningar | 4 Kommentarer

Förr tecknade jag inte barn. Tackade nej till alla förfrågningar jag fick. Men numera, sen jag fick barn själv, så tycker jag att det nästan är det roligaste att teckna.
Barn har alltid så uttrycksfulla ögon och helt annorlunda propositioner än vuxna.
I torsdags tecknade jag en kompis dotter. Såg fotot på henne på Facebook och kände att jag bara var tvungen!

Skissen:

skiss3Under tiden:

18297134_10154391368071496_412649713_oFärdig:

elsaliten

4 Kommentarer

  1. Alldeles otroligt vackert model o teckning! Vilka färger!! O ljus!!!…skuggor…wow.

  2. Sjukt likt dig ju ändå! Säker på att det inte är ditt barn? Eller du? Hehe ????

    • Precis min tanke också!! Jättelik dig!

  3. Så himla fint, och håller med ovanstående, så knasigt lik dig? Ser ut som Knuts hemliga storasyster.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...