Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

aug 10, 2017 | Teckningar | 1 kommentar

Under semestern så kollade jag och Emil på dokumentärserien Myteriet som finns på SVTplay, efter min mammas rekommendationer.
Alltså, den är SÅ BRA! Så himla spännande och snyggt gjord. Dessutom är de där som är ombord på den där båten så himla stiliga. Allra mest kaptenen Ant. Jösses!
Han kvalar direkt in som mitt nya frikort!
Jag var tvungen att teckna honom bara för det, om ni inte har sett den serien så gör det genast!

antliten
På den här bilden kombinerade jag både akvarell och mina brushmarker-pennor.
Jag började med en akvarellgrund som jag sen byggde vidare på. Tycker det blev himla bra faktiskt och det verkar Ant också ha tyckt för senare la han ut den på sin instagram! (borde räknas som halva inne eller hur?!)

steg

1 kommentar

  1. imponerande som alltid. Och himla kul att se process bild!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...