Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

nov 16, 2008 | Teckningar | 10 KommentarerFortsätter med tuschtekniken, det va roligare än jag trott! Fast idag kör vi på svart tusch.

10 Kommentarer

 1. fan va duktig du är, jag är din idol;)

 2. gud v fina bilder du ritar. oohh.
  älskar konst.

  spana gärna in mig

 3. LÄCKRA!

 4. jävlar! detta gillade jag, speciellt första bilden, attityd!. riktigt bra!

 5. skitnsyggt anna, keep on med det! pöss

 6. väldigt snyggt!

 7. Gud, vad inspirerade, jag kan bara inte riktigt förstå mig på tekniken, vill gärna lära mig den! Kan du inte visa lite hur du gör steg för steg? Vore riktig kul.

 8. Rikitigt nice måste jag säga 🙂

 9. sjukt snyggt !

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...