Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

sep 16, 2017 | Teckningar | 1 kommentar

Josefina var en av de första personerna jag la märkte till när jag flyttade till Värnamo för nio (!!) år sen. Tyckte hon var det snyggaste jag sett.
Sen kom hon fram till mig en gång när jag var ute och sa att hon älskade min blogg. Jag kontrade med att säga att jag älskar henne.
Sen en vacker dag dök hon upp utanför mitt kontorsfönster och hade börjat jobba här, i rummet bredvid mitt!
Så då kunde vi ju faktiskt bli vänner på riktigt.

Jag har tecknat Jossan många gånger, för jag tycker fortfarande att hon är den snyggaste person jag mött.
Härom dagen gjorde jag det igen:

jossan

Såhär har de tidigare bilderna sett ut, en hyffsat ny och en som är väääääääldigt gammal. Som var en del av när jag tecknade landskapsflickorna om ni minns det? Roligt ändå att jämför gamla bilder med nya tycker jag. Lite har det trots allt hänt sen dess.

josefina

Skåne

1 kommentar

  1. Anna, jag såg precis ditt namn och dina illustrationer i Fislandet på Nyhetsmorgon! Så himla häftigt och illustrationer Na är underbara! Du är grym!!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...