Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

jun 26, 2018 | Teckningar | 1 kommentar

Äntligen kan jag få lägga upp något jag tecknat!
De senaste månaderna har jag suttit begravd bland skisser och teckningar men allt är än så länge hemligstämplat (som det alltid är) och jag längtar så himla mycket efter att få visa er. Men tids nog så.
Men igår skickade jag in alla originalteckningarna till förlaget så nu är det bara att hoppas att de kommer rätt och inte försvinner på vägen.
Nu får jag alltså teckna precis vad jag vill!

Det första jag gjorde när jag kom till jobbet imorse var att slänga mig över min inspirationsmapp och där hittade jag den här bilden från Floras instagram, på Sara.
Den har legat där länge och skrikit efter att jag ska teckna den och nu äntligen hade jag tid till det.

Att ha uppdämd inspiration och sen få släppa lös den är verkligen den bästa känslan som finns!
Att bara gå in the zone och skärma av sig och varken höra eller se något annat.
Jag är uppriktigt ledsen för alla som inte får uppleva den känslan, storslagen!
Nu, x antal senare är jag färdig!

Jag använde mig av promarker och brushmarker till hela bilden och sen gick jag på med lite polychromos på huden efteråt.
Så jäääääkla svårt att teckna vatten, men kul!

 

1 kommentar

  1. Jag vet precis känslan att gå in i the zone 😀 Det är underbart! Och du är så sjukt duktig!!!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...