Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

jul 18, 2018 | Teckningar | 1 kommentar

Nu var det förvisso ett tag sen jag gjorde den här teckningen, men ändå. Jag har inte visat den på bloggen än, så here we go!
Här är alltså Zlatan, the one and only.

Jag såg en dokumentär om honom nyss och blev så väldigt betagen, för trots att han är stöddig och självsäker så är han ändå så himla snäll.
Jag tycker han verkar vara en strålande person rent ut sagt!
Så jag var helt enkelt tvungen att hylla om honom lite, plus att han såklart kan gå under kategorin ”killfredag” där jag bara tecknar vackra män.
Så varsågoda mina damer och herrar, här får ni veckans fredagskille, Zlatan!

1 kommentar

  1. Så grymt fin! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...