Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

jan 18, 2019 | Teckningar | 2 Kommentarer

Åh minns när jag bara hade tecknandet som hobby och faktiskt kunde teckna ett porträtt om dagen. Då letade jag inspiration och idéer jämt. Det gör jag förvisso fortfarande men har inte tiden på samma sätt att bara teckna för att det är roligt.
Men nu gjorde jag iallafall det, har haft den här bilden i åtanke länge.
Har följt A beautiful mess sen urminnes tider och när Elsie adopterade en liten flicka från Kina för nått år sen så blev det ännu roligare att följa (här är bloggen om Elsies familj)
Deras dotter. Nova, är så vansinnigt söt så det var verkligen jätteroligt att teckna henne!
Dessutom kul att teckna alldeles vitt hår!

2 Kommentarer

  1. Så fin!

  2. Blev nyfiken på bloggen! Herregud sicken söt flicka ????å din teckning var på pricken !

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...