Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

nov 20, 2008 | Teckningar | 2 Kommentarer


Ännu mera kladd, jag har liksom funnit helt ny målarlust när det bara är att kladda på! Idag fick Anna va modell.
Tyvärr har jag droppat det sista av mitt svarta tush på gårdagens porträtt så numera får ni hålla till godo med bruna porträtt, men men.

Idag har jag sån GALEN träningsvärk efter gårdagens julskyltning. Kunde knappt gå förut när jag skulle ut å köpa mat. Så äre att vara klen.
Dagen har ägnats åt att skrubba varenda milimeter av min lägenhet (det behövdes) för imorgon anländer ÄNTLIGEN mina föräldrar!

2 Kommentarer

  1. Fan vad snyggt.

  2. herreminje vad snyggt!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...