Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

nov 24, 2008 | Teckningar | 4 Kommentarer


Det snöar som tusan här och jag är på riktigt dåligt humör.
Jag tycker inte om att ha en pojkvän 100 mil bort, det liksom kryper i hela mig när jag ser honom omringad av tjejer!
Min min min…..för bövelen.

4 Kommentarer

 1. Ritar du ur fantasin eller använder du bild/trädocka för att få proportionerna rätt?
  Svara gärna på min blogg.
  MVH

 2. Är det du som har ritat de där? Shit va duktig isåfall.. Har aldrig sett någon ritat sådär fiiint 🙂

 3. I know the feeling….! min bor 70 mil bort. men just nu är han här å hälsar på 😉

  har följt din blogg länge nu och DU ÄR SÅ DUKTIG! Ser ut han ha himla mysigt där hemma också. Hoppas på att vi båda får gå på den rosa bloggfesten, de vore nåt de!

  kram jenny

 4. Åh, jag fullkomligt älskar din stil!!! Din blogg åker rakt in i mina favoriter!

  Hm… När jag är klar med min viktresa kanske jag skulle beställa ett före/efterporträtt av dig? Har lämnat 52kg bakom mig, 15kvar ungefär 🙂
  Vad skulle det gå loss på?
  /Anna
  http://www.metrobloggen.se/vagenfran137kg

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...