Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

nov 25, 2008 | Teckningar | 2 Kommentarer


Idag blev dagens porträtt av min favoritbloggerska Underbara Clara! Hennes blogg är alltid den första jag kollar på morgonen, så skönt när det handlar om RIKTIGA saker och vettiga och bra saker inte bara Whyredskor hit och acnejeans dit!
Heja Clara!

2 Kommentarer

  1. Åh vad fin! Underbara Claras blogg kollar jag också in varje dag. Hon är fin och skriver så ärligt.. Heja Dig som ritar så fint också! Jag blir såå avis. 🙂

  2. åh vad du är duktig. jag vill också vara ritproffs.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...