Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

nov 25, 2008 | Teckningar | 7 Kommentarer


Mer Underbara Clara för hon är ju faktiskt, som namnet säger, HELT underbar! Dock fick hon bli brunett för omväxlings skull!

7 Kommentarer

 1. men herregud, hur snabbt jobbar du människa? hon la ju nyss upp fotona?!? haha! 🙂

 2. Hej!
  tycker du ritar så grymt snyggt!

  Jag vill bara fråga dig hur du använder pennorna? när jag ritar på ”blankt” papper så får jag inte riktigt färgen att flyta ihop, jag måste liksom rita jätte snabbt så det inte blir linjer, och det vill jag inte…när jag anvnder ”tjockare” papper så blir det som jag vill,nästan, men det går åt så jobbigt mkt färg…så hur gör du? vad har du för papper?

 3. Hej!
  Jag älskar dina bilder Anna. Grymt bra!
  Tänkte, då du verkar hitta inspiration på bloggar så vill jag tipsa om en av mina favvisar: http://annlouise-sjostrom.com/

  Många av hennes bilder på bla hennes sjukt galna hund tror jag skulle bli gryma på papper… 😉

  Hon är grym på att skriva också. Titta in och se själv!

  Kram, Sara

 4. du är så jävla duktig älskling..är stolt över dig!! saknar dig

 5. Anonym – på den här bilden har jag använt ”vanligt” papper och du ser på kjolen att den är lite fläckig. Men annars använder jag marker block som är specialgjort för pennorna med extra tunna papper.

 6. hejsan! ville bara säga att du är helt fenomenalt awesome på att rita! ha det guld!

 7. Hej! Jag är djupt imponerad av dina färdigheter, ruggigt fina teckningar! En fråga bara: vad använder du för scanner? Jag går själv i scannerköpartankar och tycker att dina bilder ser så väldans fint digitaliserade (heter det så?) ut. 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...