Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

jul 27, 2008 | Teckningar | 4 KommentarerIdag blire Matilda från Sandras blogg! Fler bilder kommer senare, på Sandra förstås och lite andra också för den delen, men Matilda var först ut!

4 Kommentarer

  1. Du är allt bra duktig, du!

  2. Åh man såg direkt att det var Matilda! Du är allt bra speciell du.. och matilda och sandra också för den delen

  3. ÅH, jag älskar dina bilder!

  4. oh wow!!

    I am officially obsessed with your work 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...