Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt?

nov 28, 2008 | Teckningar | 4 Kommentarer


Dagen ägnades åt att teckna beställningar så dagens porträtt hanns inte riktigt med, men ni kan få en bild av mig i peruk istället, det är väl nästan lika bra?

4 Kommentarer

  1. Du är fantastisk Anna!
    Och mes är du inte för att du dissar pink party för din boifriend,
    det är en viss skillnad på att dissa en fest för att vara med sin pojkvän när man bor i samma stad. Men är man så långt bort ifrån varandra så är det helt okej!

  2. Men oj vilken vacker bild. Som en älva.

  3. Jösses, här var du väldigt lik Björk (sångerskan), fast kanske inte med håret… 🙂
    //Bea

  4. Haha, riktigt cool bild faktiskt!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...