Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

dec 1, 2008 | Teckningar | 8 KommentarerJag gillar att teckna bilder som inte bara är som vilken bild som helst. Därför är de här två lite av mina favoriter.

8 Kommentarer

 1. Gud vad du är duktig, talang på HÖG nivå! 😀
  Jag själv är nog bäst på sträckgubbar.. men alla kan inte vara bra på allt! 🙂

  KRAM!

 2. ja den sista är min favorit också!

 3. Gud så fina!

 4. Du är helt grym tjejen! Jag hittade din blogg av en slump och blev så inspirerad av dina bilder. Härliga! Tack för inspirationen nu kan jag teckna vidare tror jag. Här är min blogg;
  http://ja-artsprojects.blogspot.com/

 5. Jag tycker om dig gullunge!

 6. gud va fint du ritar!:)

 7. DU ÄR BÄST! Seriöst! Jag har typ aldrig sett ngt bättre, jag blir så sjukt inspirerad av din blogg! Tack för det!

 8. gillar den sista bilden. du är verkligen jätteduktigt 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...