Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

jul 28, 2008 | Teckningar | 13 Kommentarer


Niotillfem fick dagens porträtt! Söt som socker!

13 Kommentarer

 1. haha oh vilken charmig. Gillaren 🙂

 2. Åååhhhh! Hur gör man för att få bli dagens porträtt!!??

  Guud va grym du är på att måla!!

  Kram!

 3. Åh så fint du ritar! 🙂

 4. å du ritar så himla fint. jag och matilda blev glada som snus såklart! lovar att länka till bilderna senare i veckan. pusskram.

 5. Oh dina bilder är så vackra!

 6. Skriv gärna mer om vad du gör annars också, det du nämnde att du kanske skulle göra, det hade varit kul att läsa =). Fast du kanske vill ha en ren konstblogg. Ett önskemål bara, om du har lust.

 7. Matilda – det kan jag absolut göra, trodde inte ni va instresserade bara! Men absolut!

 8. lovely!

 9. Du är riktigt begåvad!

 10. åh, fint, hon e min idol! Vilken ProMarkerFärg hade du till den yttersta rosa?

 11. åh måla gärna fler sandra-porträtt

 12. Gud vad fin den var! Med färgerna och allt… Du kan ju lotta ut ett porträtt? Jag skulle gärna vela ha en sån teckning på mig på väggen! 🙂

 13. Hejsan! Kan an göra en beställning hos dig skulle vilja ha nåt coolt som du ritar på min son eller på oss tillsammans va in på din hemsida och kika men hitta inte om du säljer dina tavlor eller gör på beställning. Du kan väl kika på min blogg och se hur vi ser ut jezzicaarvidsson.blogg.se
  Mvh jessica

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...