Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

aug 7, 2008 | Teckningar | 7 Kommentarer


Här kommer den efterlängtade Vinden! Han ser dock manligare ut än vad han gör på min bild….sorry. Men det är hemskt kul att måla mönstrade skjortor och män med turkosa ögon! Mer sånt! Vinden är lånad av niotillfem

7 Kommentarer

  1. Just den bilden ritade jag också för någon vecka sedan! Vinden har ett intressant utseende 🙂

    Vad mysigt ditt nya kök ser ut förresten!

  2. Åh gud så snyggt! 🙂

  3. Anna, läser du några teckningsbloggar som du vill tipsa om?

  4. Fyfan vad du ritar bra!

  5. åh, tusen tack! så väldigt fint att jag har blivit avritad.

  6. Vinden – det va så lite så! Förlåt att jag fått dig att se så pojkig ut

  7. WOW!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...