Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

aug 14, 2008 | Teckningar | 6 Kommentarer


Tack Fade.

6 Kommentarer

  1. Du är fantastisk!

  2. söt blogg du har! 😀

  3. Går inte ens att beskriva hur sjukt duktig jag tycker att du är.dina målningar är fantastiska helt enkelt.. Mina illustrationer känns som en fis i rymden jämfört med dina…

  4. Säger som vanligt, du kan du 🙂

  5. Den vackraste kvinnan på den här sidan sydpolen 🙂

  6. hej! måste bara säga att du är grym med marker pennorna..jag försöker:) om du gör en bild på mig kan jag göran en på dej!
    bunbunny.blogg.se

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...